Vacature Woonbegeleiders 14-20 uur

Vanaf januari 2023 gaan zij wonen in een eigen appartement in een pand met gemeenschappelijke ruimtes waar ze elkaar ontmoeten en samen eten.  Een team van begeleiders zorgt voor een veilige, stimulerende en prettige sfeer waarin iedere bewoner tot zijn recht komt, gericht op zelfredzaamheid en verdere ontwikkeling. Ouders zijn hier nauw bij betrokken. Uniek werkt samen met WoondroomZorg, die de begeleiding biedt.

Voor Uniek in Uden zoeken wij per 1 januari meerdere Woonbegeleiders, uren in overleg tussen 14-20 uur per week, binnen een jong enthousiast team.

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding/zorg van de bewoners. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden in haar dagelijks leven. Je ondersteunt bij de opstart van de dag of bent aanwezig als de bewoners van hun dagbesteding thuis komen. Je hebt er bijvoorbeeld plezier in om samen met een bewoner te koken en aansluitend met de groep te eten. Je begeleidt de bewoners zowel individueel als binnen de groep. Je hebt oog voor, en kunt omgaan met de groepsdynamica. Je brengt gezelligheid binnen de groep en zorgt voor een goede sfeer in huis. Slaapdiensten zijn een onderdeel van je werk.

Wie zoeken we?
Jouw begeleiding richt zich voor een groot deel op het vergroten van de zelfredzaamheid en ondersteunen bij en plannen van diverse (sociale) activiteiten van de bewoners. Hier haal jij voldoening uit en sta je in je kracht.
Van jou als collega vragen we een flinke dosis flexibiliteit en enthousiasme, je vindt het een uitdaging samen te bouwen en Uniek tot een succes te maken. Er is veel ruimte om zelf professionele invulling te geven aan de functie. Eigen regie wordt door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking.

Wat heb je nodig?

  • MBO-niveau en relevante opleiding in de zorg en enkele jaren relevante ervaring.
  • Kennis van en ervaring in het werken met de doelgroep: jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.
  • Flexibiliteit qua inzetbaarheid.

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een jong enthousiast team dat samen gaat bouwen om Uniek tot succes een te maken.
  • Een jaarcontract bij WoondroomZorg B.V. voor 14-20 uur per week met de intentie om het contract te verlengen als de samenwerking bevalt.
  • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.025 – € 2.717 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering, fietsplan).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wil je reageren als Woonbegeleider  bij Uniek?
Zie jij het werken bij Uniek wel zitten? Stuur je motivatiebrief en je cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Je reactie ontvangen we graag voor 16 september 2022.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olga 06-14746534.

WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigt WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant toestemming heeft gegeven voor het bewaren van een sollicitatiebrief, CV of andere gegevens, bewaart WoondroomZorg deze gegevens

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *