Vacature voor Coördinator woongroep Uniek 20 uur (deze vacature is vervuld)

Woongroep Uniek in Uden is een ouderinitiatief voor 11 (jong)volwassen vrouwen met een verstandelijke beperking, al dan niet met een autisme stoornis. Vanaf december 2022 gaan zij wonen in een eigen appartement in een pand met gemeenschappelijke ruimtes waar ze elkaar ontmoeten en samen eten.

Een team van begeleiders zorgt voor een veilige, stimulerende en prettige sfeer waarin iedere bewoner tot zijn recht komt, gericht op zelfredzaamheid en verdere ontwikkeling. Ouders zijn hier nauw bij betrokken. Uniek werkt samen met Woondroomzorg, die de begeleiding biedt.

Voor Uniek Uden zoeken wij per 1 september een coördinator voor 20 uur per week die de dagelijkse gang van zaken begeleidt en meewerkt aan de opbouw van een nieuw team van professionele begeleiders.

Wat ga je doen?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het wooninitiatief. Je geeft leiding aan een enthousiast team van gedreven medewerkers. Als persoon ben je relatiegericht en verdiep je je in het leven van de bewoners. Je onderhoudt de contacten met het bestuur en de ouders en fungeert als spin in het web. Jouw manier van leidinggeven is coachend en je bent in staat om verbinding te maken. Daarnaast vind je het een uitdaging om het beste in je teamleden naar boven te halen en hen in hun kracht te laten samenwerken, zodat bewoners de beste begeleiding en zorg krijgen.

Je denkt in oplossingen en hebt een positieve kijk op zaken. Je bent prettig in je communicatie en omgang.

Wat heb je nodig?

• Minimaal HBO+ werk- en denk niveau en een passende opleiding.
  • Affiniteit met en voldoende kennis van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en met autisme is een pré.
  • Ervaring met coachen en sturing geven aan een team.
  • Samenwerken en schakelen met verschillende partijen waarbij je oog hebt voor de groep als ieder persoonlijk.
  • Levenservaring, flexibiliteit, betrokkenheid, veerkracht, empathisch vermogen en een gezonde dosis humor.
  • Je bent integer en daadkrachtig, hebt organisatietalent en weet mee te veranderen met de groeifasen van Stichting Uniek.

Wat bieden wij jou?

• Een jaarcontract bij WoondroomZorg voor 20 uur per week. Bij afloop van je contract is het onze intentie om je contract te verlengen.
  • Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen € 2.937 – € 4.426 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
  • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering).
  • Ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling.

Wil je reageren als coördinator bij Uniek?
Herken jij jezelf in de proactieve en coachende coördinator die we zoeken? Mail je motivatiebrief en cv voor 6 juni naar sollicitatie@woondroomzorg.nl.

0 replies