Vacature Persoonlijk begeleider 18-24 uur

Vanaf januari 2023 gaan zij wonen in een eigen appartement in een pand met gemeenschappelijke ruimtes waar ze elkaar ontmoeten en samen eten.  Een team van begeleiders zorgt voor een veilige, stimulerende en prettige sfeer waarin iedere bewoner tot zijn recht komt, gericht op zelfredzaamheid en verdere ontwikkeling. Ouders zijn hier nauw bij betrokken. Uniek werkt samen met WoondroomZorg, die de begeleiding biedt.

Voor Uniek in Uden zoeken wij per 1 januari meerdere persoonlijk begeleiders, uren in overleg tussen 18-24 uur per week, binnen een jong enthousiast team.

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider ondersteun je de bewoners bij hun sociale en emotionele ontwikkeling. Je ondersteunt hen bij het aanbrengen van structuur in de dag en week, en je stimuleert hen hun talenten en interesses te ontwikkelen. Je werkt vraaggericht en kan zo maatwerk leveren.  Je bent er voor de gehele groep en je begeleidt een aantal bewoners individueel. Je zorgt voor een fijne sfeer en een klimaat waarin de bewoners zich vanuit een veilige geborgen setting verder kunnen ontwikkelen. Slaapdiensten zijn onderdeel van je werk.

Wie zoeken we?
Je maakt  gemakkelijk contact met onze bewoners, je voelt je bij hen betrokken en weet hoe je met jongvolwassenen met een verstandelijke beperking om gaat. Je bent flexibel en inzetbaar op de tijden dat de bewoners thuis zijn. Je vindt het belangrijk om bewoners zoveel mogelijk zelf te laten doen en ondersteunt waar nodig. Je ziet de bewoner als jong volwassene met mogelijkheden, talenten en interesses. Je vindt het een uitdaging om samen met een nieuw team te bouwen aan het succes van Uniek.

Wat heb je nodig?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en een passende opleiding;
 • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking. Kennis van autisme is zeer gewenst.
 • Samenwerker, zowel met collega’s als ouders, zonder het belang van de bewoner en de groep uit het oog te verliezen.
 • Betrokken, flexibel en een gezonde dosis humor.Wat bieden wij jou?
 • Jaarcontract voor ongeveer 18 tot 24 uren per week (nader te bespreken) bij Woondroomzorg BV, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salariëring volgens de CAO VVT (Thuiszorg). Bij een fulltime dienstverband ligt je salaris tussen €2.268,- – €3.159,- bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring.
 • Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering;
 • Ruimte om samen met het (nieuwe) team en de bewoners een eigen sfeer neer te zetten.
 • Werken in organisatie met korte lijnen.Wil je reageren als Persoonlijk begeleider bij Uniek?

  Zie jij het werken Persoonlijk begeleider bij Uniek wel zitten? Stuur je motivatiebrief en je cv naar sollicitatie@woondroomzorg.nl. Je reactie ontvangen we graag voor 16 september 2022.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olga 06-14746534.De eerste oriënterende gesprekken vinden plaats op 4 en 7 oktober, in aanwezigheid van een aantal ouders.

  WoondroomZorg gaat zorgvuldig en vertrouwelijk met je gegevens om. Na afronding van de sollicitatieprocedure wist of vernietigt WoondroomZorg de persoonsgegevens die gedurende de sollicitatieprocedure zijn verkregen binnen vier weken. Indien de sollicitant toestemming heeft gegeven voor het bewaren van een sollicitatiebrief, CV of andere gegevens, bewaart WoondroomZorg deze gegevens maximaal één jaar na de afwijzing.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *